Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TOIMITUSEHDOT JA REKISTERI- / TIETOSUOJASELOSTE


Toimitusehdot:

Hinnat

Hinnat on ilmoitettu arvonlisäverollisina. Laskumme sisältävät arvonlisäveron.

Kunnat ja hintojen ALV

Lain mukaan alv-velvolliset - mm. kunnat, yritykset - ovat oikeutettuja vähentämään hankintojensa alv:n. Laskumme lähetetään ja maksetaan arvonlisäverollisena, me tilitämme alv:n valtiolle ja ostaja voi ehtojen täytyttyä vähentää alv:n verotuksessa.

Toimitusehto

Toimitus postitse - nouto pakettiautomaatista / nouto postista

Ennakkoon maksaville asiakkaille (yksityishenkilöt) toimitusmaksu on 4,90 € (sisältää alv:n) - yli 60 euron tilaukset toimitamme ennakkomaksetuissa tilauksissa ilman toimitusmaksua.

Laskutusasiakkaille toimitusmaksu on 15 € (sisältää alv:n). Yli 400 euron tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua.

Noutamattomien ja meille palautuneiden lähetysten uudelleenpostituksesta veloitamme 15 € (sis. alv:n). Uudelleenpostitus maksetaan verkkokaupassa.

Toimitusaika

Verkkopankkipainikkeiden kautta maksetut tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa.

Kun olemme käsitelleet ja pakanneet tilauksesi, saat vielä sähköpostiisi Postin seurantanumeron ja vahvistuksen, että tuotteet on lähetetty.

Voit noutaa paketin saatuasi saapumisilmoituksen tekstiviestinä antamaasi puhelinnumeroon. Lähetystä säilytetään postissa 7 päivää sen saapumisesta.

Maksuehdot

Yksityishenkilöt: maksu Checkout maksuvälityspalvelun kautta

Yritykset ja yhteisöt: lasku 14 pv netto

Maksaminen pankkipainikkeilla (kaikki pankit), luottokorttipainikkeilla (Visa, MasterCard), Mobiilimaksutavoilla (MobilePay, Pivo)

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on teille turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa !

Klikkaa tästä maksuehdot Checkout

Tuotepalautukset ja reklamaatiot

Tuotteilla on lainmukainen 14 vrk:n palautusoikeus, mikäli tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan edelleen myytävässä kunnossa. Jos olet palauttamassa tuotetta, ota yhteyttä sähköpostitse, niin voimme sopia palautustavasta ja maksun palauttamisesta. Tuotteen palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella.
Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksessa, niin tehkää siitä ilmoitus Postille. Ottakaa tuotteesta ja pakkauksesta kuva, mikäli se on mahdollista. Jos tuotteessa itsessään on valmistusvirhe tms., ottakaa ensin yhteyttä sähköpostitse, niin voimme sopia korvausmenettelystä ja mahdollisesta palautuksesta.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Rekisteriseloste / Tietosuojaseloste:

Rekisterinpitäjä: T:mi Jouko Routio, Melakatu 5 B 7, 33410 TAMPERE, y-tunnus 1004313-5, yhteyshenkilö Jouko Routio, jouko.routio@pp.inet.fi

Keräämme henkilöiden nimi- ja yhteystietoja ainoastaan tilausten käsittelyä, laskutusta ja toimittamista varten. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ulkopuolisille.

Henkilö voi pyytää tietojensa poistamista rekisteristämme tai estää tietojensa välittämistä hänelle itselleen. Pyynnön voi esittää henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse. Henkilötietoja säilytetään takuun ja tuotevastuun vuoksi sekä raportointitarkoituksiin toistaiseksi määrittelemättömän ajan.

Jos henkilö katsoo, että hänen tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksia on loukattu, hänellä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.